keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Linkkaa blogisi viisi parasta:

Moikka!
Nyt nää tulokset ja voin sanoa, että ei ollut helppo valita viidennettä tai neljännettä..mutta kumminkin pääsin tulokseen :) Jos blogissa on banneri laitan sen alkuun:) 


5. Petran blogissa oli plussana : tarpeeksi kuvia ja hyvä laatuisia sellaisia. Postauksiakin on kiva määrä ja myös erilaisia postauksia aina <3 Ainut mitä toivoisin blogillesi olisi jonkunlainen videopostaus ja banneri :)
Blogiin pääset tästä


4. Essin blogissa oli plussana: ihanat kuvat, laatu on kuvissa myöskin hyvä, oot tehny videoita & mukavaa luettavaa <3 Ainut mitä toivoisin sun blogille : että joissakin postauksissa olisi enemmän tekstiä :)

Blogiin pääset tästä




3. Annin blogissa oli plussaa: banneri oli mielestäni näistä kaikista blogeista hienoin ja näki,että siihen on panostettu. Blogissa oli myös paljon kuvia joka on kiva juttu :) Ainut mitä toivoisin blogiisi olisi muuallekkin blogia enemmän väriä ja videoita olisi myös kiva katsella.

Blogiin pääset tästä


2. Neean blogissa plussaa: hyvän laatuiset kuvat, paljon kuvia, sopiva postaustahti ja sulla on paljon kuvia ittestäs aina postauksis, joka on kiva juttu :) ainut juttu mitä haluisin blogiisi olisi, parempi banneri muuten jees blogi :)

Blogiin pääset tästä

ENSIMMÄINEN Saijan blogissa oli plussaa: banneri on yksinkertainen, mutta silti upea<3 Postaustahti on sopiva & kuvat ovat aivan älyttömän ihania. Blogi on tehty huolella ja sen näkee <3 love

Blogiin pääset tästä

Kiitos huimasti kaikille osallistujille & valitettavasti en keksinyt mitään palkintoa Saijikselle koska olen jo hänen lukija :) Mitä piditte tästä postauksesta? Haluatteko muuten lisää niitä videoita vai pysynkö ihan teksti linjalla ? 

-Laura-

2 kommenttia:

  1. Tootakaiiii lisäää videoita...ne on ihan parhaita!! ;))

    VastaaPoista
  2. Sinua odottaa pienimuotoinen haaste: http://omanelamanikuningas.blogspot.fi/2013/11/haaste.html :)

    VastaaPoista